Webbtjänster

Webbtjänster

Vi lever som ni vet i en digital värld och med den nya och ändrade levnadssätt. En stor förändring är att vi inte längre bär med oss kontanter på samma sätt vilket gör att en insamlingsbössa alltmer lämnas orörd. Vi har genom Formpartner, som äger Insamlingsbössan i Sverige, stora möjligheter att hjälpa till med era behov i den digitala världen.

Kampanjsidor

Vi arbetar i ett innehållshanteringssystem (CMS) som heter Business Catalyst från Adobe. Det är ett verktyg som är väldigt flexibelt och kompetent. Det innehåller mycket funktioner från start vilket gör att vi kan erbjuda väldigt kostnadseffektiva lösningar byggda med standarder som HTML5 och CSS3, självklart anpassade för dator, surfplatta och smarta telefoner.

Nyhetsbrev

I Business Catalyst kan vi sätta upp och skicka nyhetsbrev med bra uppföljning och funktion till befintliga medlemmar eller till de som anmäler sig till en lista. Vi kan göra t.ex. enstaka ad-hoc-utskick eller skapa en kampanj med flera meddelanden som skickas i följd, på förutbestämda tider. Möjligheterna är oändliga. Föredrar ni andra verktyg som t.ex. Mailchimp så löser vi självklart även det enkelt.

SMS-tjänster

Idag är gammal som ung van vid att betala med sin mobiltelefon genom att skicka SMS. Vi har genom partners möjlighet att sätta upp ett betal-SMS nummer för er insamling, antingen ett delat eller ett eget nummer. SMS-tjänterna är omgärdade av olika kostnader och beroende på aktörer kan det bli onödigt kostsamt. Vi hjälper gärna till med råd.

Betaltjänster

Att betala med SMS har tagit betalningarna till våra mobiler och vi betalar mer och mer för tjänster och produkter genom att använda kort, telefon, internetbank och alla ny tjänster som Swisch, iZettle med flera. Här arbetar vi tillsammans med våra partners fram en lösning som passar er.

E-handel

E-handelslösningar finns det många av. Vi bygger snabbt och enkelt med hjälp av Business Catalyst från Adobe. Vi har även möjlighet att erbjuda speciallösningar för t.ex. Facebooksidor eller microsajter. Förväxla inte special med krångligt eller med dyrt, vi har varianter för de flesta.

Kontakta oss så kan vi hjälpa till.