Formgivning

FormgivningVi hjälper gärna till att skapa en enhetlig profil för dina insamlingsinsatser genom utformning och produktion av knappar, klistermärken, ryttare, kroppsbanderoller och andra identitetsbärare.

Det är mycket viktigt att din insamling får en tydlig avsändare och adressat, bland annat för att motarbeta oseriösa aktörer. Vi är vana att hantera grafiska profiler, och ser till att ditt material får samma typsnitt, färger och känsla som resten av din organisation normalt har.

För att hålla kostnader nere kan man använda de standardformat som finns tillgängliga att applicera ditt budskap på. Självklart går det även att genomföra andra idéer, kontakta oss för att förverkliga dessa.

Svensk Insamlingskontroll

Svensk insamlingskontroll rekommenderar att all marknadskommunikation från organisationer med så kallade 90-konton märks med deras symbol.

Hur får jag tag i logotypen?

Du beställer logotypen genom att skicka e-post till info@insamlingskontroll.se. Du måste uppge vilken 90-kontoinnehavare som du företrädet i mejlet. Mer information hittar du hos Svensk Insamlingskontroll