SMS-Gåva

Vi lever som ni vet i en digital värld och med den nya och ändrade levnadssätt. En stor förändring är att vi inte längre bär med oss kontanter på samma sätt vilket gör att en insamlingsbössa alltmer lämnas orörd. Vi har genom ett samarbete med WyWallet nu möjlighet att erbjuda er att ta emot gåvor per SMS.

Kortnummer 72100 - Välgörenhet

Vi erbjuder dig som registrerad organisation att kunna ta emot gåvor via SMS. Det är mycket enkelt; ni väljer ett ord eller bokstavskombination samt ett belopp för gåvan. T.ex. Hopp och 100 kr. När givaren skickar ett SMS till 72100 med texten Hopp 100 skänker denna 100 kr till er. Det dras en låg transaktionskostnad samt kostnaden för SMS från operatören. Utbetalning görs en gång per månad till er på ett i förväg registrerat Bank- eller Plusgiro.

Ni måste ha en registrerad organisation med tydlig offentlig information om er insamling när det gäller t.ex. ändamål och kontonummer. Har ni 90-konto är den kontrollen gjord. Har ni inte 90-konto ber vi er gå igenom nedan checklista. 

Kortnummer 72909 - Inte för alla!

Kortnummer 72909 tillhör en serie som endast får användas för gåvor till välgörenhetsorganisationer med 90-konto. Det innebär att om ni vill använda vår tjänst måste ni uppfylla vissa villkor.

Checklista SMS-Gåva

1. Registrerad organisation.

2. Webbsida med tydlig information om:

  • Ändamål
  • Styrelse
  • Stadgar
  • Kontouppgifter
  • Kontaktuppgifter

3. Inga betalningsanmärkningar

Vi har möjlighet att erbjuda andra tjänster än med detta dedikerad kortnummer.

Kontakta oss för mer information och för att ansluta er till tjänsten.

Tilläggstjänster

Vi kan erbjuda er allt från en enkel gåvotjänst, med ett kodord och belopp till avancerade tjänster med uppslag av personuppgifter, frågeformulär, bulk-sms, info-sms. En av de vanligare och enklaste är att sätta upp ta emot månatliga gåvor.

Svarsmeddelande och tacksida

Kunden kommer att få ett meddelande efter att gåvan har skickats. Här har ni möjlighet att antingen skicka ett text-meddelande eller en länk till en enkel mobilportal eller webbsida.

QR-kod

För att göra det enkelt för kunden kan ni komplettera era insamlingsbössor med en QR-kod. Om givaren skannar QR-koden med sin smarta mobil så skapas ett SMS-meddelande automatiskt och man behöver endast bekräfta meddelandet med ett att klicka på "Skicka".

Kontakta oss för mer information och för att ansluta er till tjänsten.